Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Sanat Akadémia akkreditált ingyenes tanfolyam (Szeged, 2020.10.15-16.)
  [2020.08.10.] - MOT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2020. október 15-16.

  Helyszín: Szeged, Art Hotel (Somogyi u. 16.)

  1 nap: Ízületpótlás

  2. nap: Töréskezelés

   

  Tisztelt Doktor Urak, tisztelt Társasági Tagok!

   

  Mint első Magyarországon alapított, traumatológiai - ortopédiai - gerincsebészeti tudáscentrum, a Sanat Akadémia a négy magyar orvosi egyetemmel való összefogásban tisztelettel meghívja Önt az első akkreditált “Sanat Akadémia – Ízületpótlás és Töréskezelés” című pontszerző szakorvosi kurzusaira, először Szegedre.

   

  Az első napon az ízületpótlási tematikával találkozhatnak a résztvevők, ezen belül is térd - és csípőprotetikai modulokkal. A biomechanikai alapokon túl, a protézisek fejlődésével is foglalkozunk, majd műtéti filmek és végül gyakorlati bemutató segítségével adunk átfogó képet a téma kapcsán. A második, töréskezelési napon a trochanter - humerus és distal radius törésellátás lesz központi témánk, szintén a már említett vizuális anyagokkal és workshopokkal megtámogatva. A szakmai témák zárása esetmegbeszélő csoportokkal történik mindkét napon, melyeknek fő célja, hogy tapasztalatcsere és szakmai tudás átadás valósulhasson meg a résztvevők között.

   

  A képzés kreditpontértéke:

  1. nap* – Ízületpótlás - 16 pont

  2. nap* – Töréskezelés – 16 pont

   

  *a tanfolyam két napos, a tanfolyami napok egymástól függetlenül is látogathatóak (ortopédia-traumatológia szakmákra minősítve)

   

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM ÍZÜLETPÓTLÁS, SZEGED

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM TÖRÉSKEZELÉS, SZEGED

   

  A képzésen történő részvétel ingyenes, az Akadémia mindkét napra térítésmentes cateringet biztosít (ebéd, kávészünet). Igény esetén szálláslehetőségről, foglalásról közvetlenben az Art Hotelnél tudnak érdeklődni, az esetleges foglalás egyénileg történik, térítés ellenében.

   

  Tanfolyamunkat 24 főre hirdetjük, így az azon való részvétel előzetes jelentkezéshez/regisztrációhoz kötött, melyet a lenti elérhetőségeken tudnak megtenni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével.

   

  A jelentkezések befogadása folyamatos, a résztvevők kiértesítésére legkésőbb 1 hónapon belül sor kerül (földrajzi szempontok figyelembevétele mellett, a Sanat Akadémia 2020 novemberi kurzusa Budapesten kerül megrendezésre).

   

  A szegedi kurzusra jelentkezni, vagy további információt kérni Besze Anna oktatásszervezőnél lehet a abesze@sanatacademy.hu; sa@sanatacademy.hu email címeken és a 06 30 841 48 94 telefonszámon.

   

  A Sanat Akadémia kurzusok megtartását a mindekori járványhelyzet befolyásolhatja, a helyszín - és időpontváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

   

  Bízunk benne, hogy résztvevőink között üdvözölhetjük az ősszel!

   

  Tisztelettel, Sanat Akadémia

   

  Jelentkezési lap

  Poszter

   

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>