Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Sanat Akadémia akkreditált ingyenes tanfolyam (Budapest, 2020.11.26-27.)
  [2020.08.09.] - MOT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2020. november 26-27.

  Helyszín: Budapest, Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet (1081, Fiumei u. 17, VIII.em.)

  1. nap: Ízületpótlás

  2. nap: Töréskezelés

   

  Tisztelt Doktor Urak, tisztelt Társasági Tagok!

   

  Mint első Magyarországon alapított, traumatológiai - ortopédiai - gerincsebészeti tudáscentrum, a Sanat Akadémia a négy magyar orvosi egyetemmel való összefogásban tisztelettel meghívja Önt az első akkreditált “Sanat Akadémia – Ízületpótlás és Töréskezelés” című pontszerző szakorvosi kurzusaira, ezúttal Budapestre.

   

  Az első napon az ízületpótlási tematikával találkozhatnak a résztvevők, ezen belül is térd - és csípőprotetikai modulokkal.  A biomechanikai alapokon túl, a protézisek fejlődésével is foglalkozunk, majd műtéti filmek és végül gyakorlati bemutató segítségével adunk átfogó képet a téma kapcsán.

  A második, töréskezelési napon a trochanter - humerus és distal radius törésellátás lesz központi témánk, szintén a már említett vizuális anyagokkal és workshopokkal megtámogatva.

  A szakmai témák zárása esetmegbeszélő csoportokkal történik mindkét napon, melyeknek fő célja, hogy tapasztalatcsere és szakmai tudás átadás valósulhasson meg a résztvevők között.

   

  A képzés kreditpontértéke:

  1. nap* – Ízületpótlás - 16 pont

  2. nap* – Töréskezelés – 16 pont

  *a tanfolyam két napos, a tanfolyami napok egymástól függetlenül is látogathatóak (ortopédia-traumatológia szakmákra minősítve)

   

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM ÍZÜLETPÓTLÁS, BUDAPEST

  JELENTKEZÉS ÉS PROGRAM TÖRÉSKEZELÉS, BUDAPEST

   

  A képzésen történő részvétel ingyenes, az Akadémia mindkét napra térítésmentes cateringet biztosít (ebéd, kávészünet). Igény esetén szálláslehetőségről a Sanat Akadémia oktatószervező munkatársa tud tájékoztatást adni, az esetleges foglalás egyénileg történik, térítés ellenében.

  Tanfolyamunkat 24 főre hirdetjük, így az azon való részvétel előzetes jelentkezéshez/regisztrációhoz kötött, melyet a lenti elérhetőségeken tudnak megtenni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével.

  A jelentkezések befogadása folyamatos, a résztvevők kiértesítésére legkésőbb 1 hónapon belül sor kerül (földrajzi szempontok figyelembevétele mellett, a Sanat Akadémia 2020 októberi kurzusa Szegeden kerül megrendezésre).

   

  A budapesti kurzusra jelentkezni, vagy további információt kérni Besze Anna oktatásszervezőnél lehet a abesze@sanatacademy.hu; sa@sanatacademy.hu email címeken és a 06 30 841 48 94 telefonszámon.

   

  A Sanat Akadémia kurzusok megtartását a mindekori járványhelyzet befolyásolhatja, a helyszín - és időpontváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

   

  Bízunk benne, hogy résztvevőink között üdvözölhetjük az ősszel!

   

  Tisztelettel,

   

  Sanat Akadémia

   

  Jelentkezési lap

  Poszter

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>