Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Sanat Akadémia akkreditált ingyenes tanfolyam (Szeged, 2021.11.25-26.)
  [2021.10.29.] - MOT - Hírkategória: Általános

  Időpont: 2021. november 25-26.

  Helyszín: Art Hotel Szeged (6720 Szeged, Somogyi u. 16.)

  1 nap: Ízületpótlás

  2. nap: Töréskezelés

  Tisztelt Doktor Urak, tisztelt Társasági Tagok!

  Mint első Magyarországon alapított, traumatológiai - ortopédiai - gerincsebészeti tudáscentrum, a Sanat Akadémia a négy magyar orvosi egyetemmel való összefogásban tisztelettel meghívja Önt akkreditált “Sanat Akadémia – Ízületpótlás és Töréskezelés” című pontszerző szakorvosi kurzusaira, ezúttal Szegedre.

  Az első napon az ízületpótlási tematikával találkozhatnak a résztvevők, ezen belül is térd - és csípőprotetikai modulokkal.  A biomechanikai alapokon túl, a protézisek fejlődésével is foglalkozunk, majd műtéti filmek és végül gyakorlati bemutató segítségével adunk átfogó képet a téma kapcsán.

  A második, töréskezelési napon a trochanter - humerus és distal radius törésellátás lesz központi témánk, szintén a már említett vizuális anyagokkal és workshopokkal megtámogatva.

  A szakmai szekciók zárása esetmegbeszélő csoportokkal történik mindkét napon, melyeknek fő célja, hogy tapasztalatcsere és szakmai tudás átadás valósulhasson meg a résztvevők között.

  A képzés kreditpontértéke:

  1. nap* – Ízületpótlás - 16 pont OFTEX - SA Szeged - 1. nap
  2. nap* – Töréskezelés – 16 pont OFTEX - SA Szeged - 2. nap

  *a tanfolyam két napos, a tanfolyami napok egymástól függetlenül is látogathatóak (ortopédia-traumatológia szakmákra minősítve)

  A képzésen történő részvétel ingyenes, az Akadémia mindkét napra térítésmentes cateringet biztosít (ebéd, kávészünet). Igény esetén szálláslehetőségről a Sanat Akadémia munkatársa tud tájékoztatást adni, az esetleges foglalás egyénileg történik, térítés ellenében. Tanfolyamunkat 24 főre hirdetjük, így az azon való részvétel előzetes jelentkezéshez/regisztrációhoz kötött, melyet a lenti elérhetőségeken tudnak megtenni a jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével. A jelentkezések befogadása folyamatos, a részvétel a létszámkeret függvényében kerül visszaigazolásra.

  A szegedi kurzusra jelentkezni, vagy további információt kérni a sa@sanatacademy.hu email címen és a 06 30 841 48 95 telefonszámon lehet.

  Meghívó

  Jelentkezési lap

  *A Sanat Akadémia kurzusok megtartását a mindekori járványhelyzet befolyásolhatja, a helyszín - és időpontváltoztatás jogát a szervező fenntartja!

  Bízunk benne, hogy résztvevőink között üdvözölhetjük!

  Tisztelettel,

  Sanat Akadémia

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>