Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>

A MOT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • A mozgásszervi diszciplína víziója a megújuló Budai Egészségközpontban szakmai tájékoztató rendezvény (2024.05.03. és 16.)
  [2024.04.29.] - MOT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kolléga!

   

  A Budai Egészségközpontban optimistán tekintünk a jövőbe, ennek jegyében egy több éven át tartó, átfogó kórházbővítési projektet indítunk el. Mind a szolgáltatások, mind az orvostechnológia minőségét tekintve egyértelműen a világszínvonalat célozzuk meg. A népegészségügyi igényekhez és a robbanásszerűen fejlődő orvostechnológia adta lehetőségekhez igazodva több területen is jelentős fejlesztéseket tervezünk. Célunk egy olyan modern kórház létrehozása, amely a pácienseknek biztonságot, kényelmet és hatékony ellátást nyújt, az orvosok, szakdolgozók és egyéb területek munkatársai számára pedig inspiráló, fejlődési lehetőségeket kínáló szakmai műhelyként szolgál.

   

  A beruházás számunkra nem csak az infrastrukturális megújulást jelenti, hanem egy olyan példaértékű egészségügyi centrum megvalósítását, amely hosszú távon szolgálja a közösséget nemcsak fővárosi, hanem országos szinten is.

   

  Ezen terveinkhez biztos alapot ad magasan képzett szakembergárdánk, a graduális és posztgraduális képzésben való aktív részvételünk, valamint a gyógyítást támogató letisztult betegszervezési folyamataink, szakképzett asszisztenseink és modern eszközparkunk.

   

  Intézetünk vezetősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a beruházással párhuzamosan tájékoztatást adjunk az egészségügyi szakmai közösségnek a Budai Egészségközpont szakmai víziójáról, valamint a zászlóshajónknak tekintett mozgásszervi ellátással kapcsolatos terveinkről.

   

  Fentiekre való hivatkozással tisztelettel szeretnénk meghívni Önt „A mozgásszervi diszciplína víziója a megújuló Budai Egészségközpontban” szakmai tájékoztató rendezvényünkre!

   

  Az eseményt két alkalommal 2024. május 03-án, illetve 2024. május 16-án tartjuk ugyanazon tartalommal.

   

  A meghívó és a program megtekinthető ide kattintva

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MOT társasági hírek>>
ONLINE TAGDÍJBEFIZETÉS

MOT tagdíj összege szakorvosoknak: 12.000 Ft

Szakorvosjelölteknek 8.000 Ft.

65 éves kortól lehet kérni az emeritus tagságot a MOT Főtitkárához írt levélben. Az emeritus tagot tagdíjmentesség illeti meg a MOT alapszabálya szerint.

70. életév betöltése után tagdíjfizetési kötelezettség nincsen.